El restaurant


Casa Gurí és el nostre petit restaurant familiar inaugurat l’any 1999.

Ens trobareu al poble de La Masó, a l’Alt Camp, en un marc rural on sempre podreu gaudir d’una bona passejada, d’una tranquil·la estona de sol o simplement d’una visita pels carrers i carrerons del nostre poble.

Es diu que “som el que mengem”, nosaltres “cuinem com som”, de gustos clars i nets, sense recargolaments ni disfresses.

La nostra cuina


La nostra cuina ha sabut conservar el sabor d’aquells guisats que desperten el record de les cuines de les nostres àvies. Però a més, també hem incorporat receptes pròpies, basades en els productes autòctons, de proximitat i de temporada. Una cuina essencialment mediterrània.

Degut a l’èxit assolit entre els nostres clients, algunes de les nostres receptes s’han mantingut inalterables durant els més dels 15 anys d’història del restaurant:
El tartar de dos salmons, el timbal de patata de Prades, els cargols a la llauna, la cua de vedella confitada, la perdiu a la vinagreta suau, el melós de vedella…

I durant la temporada, no poden faltar les calçotades, fetes amb calçots cultivats per productors locals. Un àpat obertament festiu i familiar i al que tractem de la manera més original i genuïna, és a dir, amb l’opció de fer els calçots “fora”, a l’aire lliure. Sense presses, sense torns, amb l’autèntica salsa de calçots, apta també per a celíacs.

El menjar per emportar va ser un dels pilars del nostre origen; per aquest motiu oferim permanentment aquesta opció: “menja a casa com de restaurant”. I si ho demaneu, ho podem acompanyar d’un servei de càtering integral.

Ambients al vostre gust


El restaurant compta amb diferents ambients, racons i raconets, un parell de menjadors privats i un jardí, que en el seu conjunt ofereixen intimitat i un ampli ventall d’opcions. La capacitat és de 70 persones i, durant l’estiu obrim la Terrasseta d’Estiu, per gaudir de les nits a la fresca. Per a les celebracions més multitudinàries disposem d’una carpa per a 150 persones, que es munta al jardí.

Volem que un cop entreu a casa nostra, us embolcalli la calidesa de qui arriba després d’un llarg viatge, us rebi una rialla amable i un àpat que us motivi a tornar, buscant una altra vegada el record d’una bona taula.

Darreres notícies